Tyto stránky provozuje občanské sdružení MHD ŽIVĚ.cz a jsou věnovány našemu kamarádovi Danielu Kunzovi (1992 - 2014), spoluzakladateli sdružení.

Změny jízdních řádu v 3CSAD

3csad noveTaké Dopravní skupina 3CSAD od 11. prosince 2016 mění v termínu celostátních změn jízdní řády. Podrobný přehled změn v jízdních řádech ostatních systému doprav naleznete v příloze.

Změny MHD Havířov
Změny MH Karviná
Změny MHD Orlová
Změny MHD Frýdek - Místek
Změny MHD Hranice

Změny POD Havířov
Změny POD Karviná
Změny POD Frýdek - Místek

Zdroj: www.3csad.cz

Změny jízdních řádů na linkách ODIS od 11. prosince 2016

ODISOd neděle 11. prosince 2016 dojde v souladu s celostátně platným termínem ke změnám v jízdních řádech MHD. Většina jízdních řádů zůstává svým rozsahem a časovými polohami spojů na srovnatelné úrovni jako v září letošního roku. Významnou novinkou je spuštění pilotního projektu „nástup předními dveřmi“ na dvou autobusových linkách. O předvánočních víkendech dojde ke kapacitnímu posílení na linkách č. 4, 11, 12, 37, 40, 44, 54, 102, 104, 106 a 108. V Nové Bělé dochází k přejmenování dvou zastávek a v Hlučíně bude uvedena do provozu nová zastávka.


Přehled významnějších změn
dpo

MHD Ostrava (Dopravní podnik Ostrava a.s.)

Tramvaje

  • Ukončen provoz v jednokolejném úseku tramvajové tratě kolem Místecké ulice, a to mezi zastávkami Důl Jeremenko a Kolonie Jeremenko.
  • Podle harmonogramu rekonstrukce Nádražní ul. očekáváme zprovoznění nově vybudované tramvajové zastávky Elektra. 
  • Z důvodu zavedení preferencí MHD na křižovatkách v oblasti Poruby a změn jízdních dob mezizastávkových úsecích v Zábřehu jsou na základě dopravních průzkumů zkráceny jízdní doby dotčených tramvajových linek.

Číst dál: Změny jízdních řádů na linkách ODIS od 11. prosince 2016

Jste zde: