Tyto stránky provozuje občanské sdružení MHD ŽIVĚ.cz a jsou věnovány našemu kamarádovi Danielu Kunzovi (1992 - 2014), spoluzakladateli sdružení.

Letní jízdní řády u dopravců v Moravskoslezském kraji

ODISDopravní podnik Ostrava a.s.
V době od 2. července do 2. září 2017 pojedou linky ODIS podle letních jízdních řádů. V tomto období platí omezení na většině linek MHD Ostrava. Kromě prodloužení intervalů mezi spoji v pracovní dny bude zastaven provoz na tramvajových linkách č. 6, 9 (vyjma nočních spojů), autobusových linkách č. 20, 92 a trolejbusových linkách č. 109 a 110. Oproti loňským letním jízdním řádům zůstává na základě žádosti cestujících v provozu tramvajová linka č. 10, v návaznosti na tuto je upraven provoz tramvajové linky č. 1, a dále je upraven provoz vzájemně provázaných autobusových linek č. 48, 49 a 54.

dpoPřehled změn:

Tramvajové linky:
Linky č. 1 a 10
Zachování provozu linky č. 10 o prázdninách jako před rekonstrukcí Nádražní ul., tzn. v době špičky na obou linkách intervaly 15 minut.

Autobusové linky:
Linky č. 48, 49 a 54
Na těchto linkách bude v době letních prázdnin zaveden 15 minutový interval v obou směrech. Intervaly do průmyslové zóny v době střídání směn budou zachovány.
Některé spoje linky č. 48 v době odpolední špičky v pracovních dnech budou ze zastávky Hrabová zóna jih/Hrabová Tesco ukončeny na zastávce Pískove doly. V ranní špičce pracovních dnů budou některé spoje linky č. 48 vedené ze zastávky Hrabová zóna jih na zastávce Svinov mosty h. z. přečíslovány na linku č. 54 a po její trase dojedou na konečnou zastávku Alšovo náměstí.

Číst dál: Letní jízdní řády u dopravců v Moravskoslezském kraji

V této kategorii nejsou žádné články. Jsou li na stránce zobrazeny podkategorie, mohou obsahovat články.

Jste zde: