Tyto stránky provozuje občanské sdružení MHD ŽIVĚ.cz a jsou věnovány našemu kamarádovi Danielu Kunzovi (1992 - 2014), spoluzakladateli sdružení.

WI-FI zdarma v autobusech 3CSAD

3CSADV rámci zvyšování komfortu cestujících zavádí společnosti dopravní skupiny 3CSAD zkušební provoz internetového připojení pro cestující ve svých autobusech.

Wi-Fi zařízení, která byla tento týden nainstalována do prvních třech vozidel flotily 3CSAD, nyní poskytují cestujícím možnost využít čas během cestování autobusem například k vyřízení svých E-mailů či k přečtení aktuálních zpráv na internetu.

Využívání Wi-Fi připojení 3CSAD je přitom velice jednoduché. Cestující pomocí svého chytrého telefonu, tabletu či notebooku pouze vyhledá dostupné Wi-Fi sítě a zvolí si připojení k naší síti s názvem 3CSAD Wi-Fi. Po úspěšném připojení může cestující používat internet prostřednictvím internetového prohlížeče ve svém zařízení.

Pro příznivce moderních technologií připravujeme také připojení k naší bezdrátové síti pouhým naskenováním QR kódu ve vozidle.

Jako první mohou připojení k internetu zdarma využívat naši cestující na vytížených příměstských linkách v Havířově, Karviné a Orlové. Autobusy s Wi-Fi sítí budou označeny nálepkami 3CSAD Wi-Fi Hotspot.

Věříme, že se tato nově poskytovaná služba našim zákazníkům setká s úspěchem a přispěje k větší spokojenosti a komfortu při cestování našimi autobusy.

Zdroj: Tisková zpráva Dopravní skupiny 3CSAD 

Aktualizováno 27. 3. 2014 18:20

Jste zde: