Tyto stránky provozuje občanské sdružení MHD ŽIVĚ.cz a jsou věnovány našemu kamarádovi Danielu Kunzovi (1992 - 2014), spoluzakladateli sdružení.

Pozvánka na konferenci Elektrické autobusy a vlaky pro město XI

Pozvánka na odbornou konferenci
Elektrické autobusy a vlaky pro město XI
doprovodný program veletrhu CZECHBUS 2022
23. listopadu 2022
Výstaviště Praha-Letňany, Kongresový sál

Na letošním veletrhu Czechbus 2022 bude 23. listopadu 2022 opět doprovodným programem naše tradiční konference o elektrických autobusech, jejíž desáté jubileum proběhlo, vzdor všem nepříznivým okolnostem, při plném zájmu a účasti na loňském Czechbusu (zde zpráva z konference s prezentacemi). U příležitosti zahájení druhé dekády těchto našich konferencí jsme se rozhodli rozšířit jejich záběr, a konference tak budou pokračovat jako Elektrické autobusy a vlaky pro město.

Konference Elektrické autobusy pro město IV

K tomuto rozšíření nás vede především vývoj technologií. Tak jako před deseti lety byly rozvíjející se novinkou bateriové a vodíkové autobusy, nyní se začínají rychle rozvíjet také bateriové a vodíkové příměstské vlaky. Vedle toho postupuje i automatizace v této oblasti. Srdečně Vás zveme!

Konference se koná pod záštitou SDP ČR, ve spolupráci s veletrhem Czechbus 2022, odbornými partery konference je Dopravní podnik Ostrava a Koordinátor ODIS, partnery konference jsou Schunk Carbon technology, UniCredit Leasing CZ, NANOPOWER, FAIVELEY TRANSPORT CZECH, Schmachtl CZ, Politechnika Gdańska
Více informací, program a registrace zde: https://www.smartcityvpraxi.cz/konference41.php

Zdroj: www.proelektrotechniky.cz, www.smartcityvpraxi.cz 

Aktualizováno 5. 11. 2022 9:36

Jste zde: