Tyto stránky provozuje občanské sdružení MHD ŽIVĚ.cz a jsou věnovány našemu kamarádovi Danielu Kunzovi (1992 - 2014), spoluzakladateli sdružení.

Příbramská MHD je bezbariérová, Arriva nasadila nové autobusy

arriva nove db companyArriva Střední Čechy bude dalších deset let vozit cestující v městské dopravě v Příbrami. S městem se dohodla na výrazné obnově vozového parku a zkvalitnění služeb pro cestující. Od prosince už lidé nebudou muset zdolávat schody v autobusech při nastupování nebo vystupování.

19.11.2019   Mercedes Benz Conecto   Příbram
Autobusy Mercedes-Benz Conecto LF II při slavnostním představení v Příbrami.

Číst dál: Příbramská MHD je bezbariérová, Arriva nasadila nové autobusy

Arriva se jede představit do obcí na Plzeňsku, v polovině příštího roku tady začne vozit cestující

arriva nove db companyArriva bude od poloviny června příštího roku zajišťovat provoz autobusů v celém Plzeňském kraji. Příprava na vystřídání dosavadního dopravce běží na plné obrátky. Arriva jedná se zástupci kraje, nakupuje autobusy a je v kontaktu i se zájemci o práci. Při prezentačních jízdách se lidem představí v řadě obcí na Plzeňsku.

„Připravili jsme šest různých tras po celém Plzeňsku, chceme se potkat se zástupci obcí, cestujícími i zaměstnanci. Představíme se jim jako společnost, budeme připraveni odpovídat na otázky ohledně příprav na zahájení provozu a případní zájemci o zaměstnání se budou moci zeptat na to, jaké nabízíme pracovní podmínky,“ říká Daniel Adamka, generální ředitel Arrivy.

Číst dál: Arriva se jede představit do obcí na Plzeňsku, v polovině příštího roku tady začne vozit cestující

Podkategorie

Jste zde: