Tyto stránky provozuje občanské sdružení MHD ŽIVĚ.cz a jsou věnovány našemu kamarádovi Danielu Kunzovi (1992 - 2014), spoluzakladateli sdružení.

Den otevřených dveří ve společnosti Iveco Bus Czech Republic a.s.

ivecobusTak jako každý rok, se i letos 8. 6. 2013 otevřely brány areálu výroby autobusů Iveco Bus (Irisbus) ve Vysokém Mýtě. Návštěvníci si mohli projít pracoviště svařovny, lakovny, montážní linky, sklady, elektrodílny, čalouny a trubičkárny. K prohlédnutí hotových vozů byly letos přistaveny Irisbus Citelis 12 M CNG, pro dopravce FTL Prostějov, Irisbus Crossway LE, Irisbus Crossway a Irisbus Magelys PRO. 

Fotografie z DOD ve společnosti Iveco Bus Czech Republic a.s. (8.6.2013)

Irisbus, se mění na Iveco Bus
Dne 24. 5. 2013 se společnost Iveco Irisbus oficiálně přejmenovává na Iveco Bus. Což znamená počátek nové etapy působení společnosti Iveco v oblasti hromadné přepravy osob s cílem globální expanze. Je to poslední krok rozsáhlého procesu, jehož kořeny sahají hluboko do historie společnosti, s více než sto lety zkušeností. Nová značka Iveco Bus, posiluje identitu tohoto podnikání spolu s ostatními mezinárodními aktivitami společnosti. Nová identita značky souvisí s uvedením na trh zcela nového městského autobusu Iveco Urbanway splňující emisní normu EURO VI, který měl světovou premiéru 26. 5. 2013 na 60. světovém kongresu a výstavě UITP o mobilitě a městské dopravě konané v Ženevě (Švýcarsko) ve dnech 26. až 30. května 2013. 
Rozlučme se tedy s delfínem…

Aktualizováno 17. 6. 2013 12:02

Jste zde: