Tyto stránky provozuje občanské sdružení MHD ŽIVĚ.cz a jsou věnovány našemu kamarádovi Danielu Kunzovi (1992 - 2014), spoluzakladateli sdružení.

Cestující z Arriva expressů mohou vyhrát iPhone X

arriva nove db companyArriva dnes spouští novou soutěž pro cestující. Ti, kteří se zaregistrují v e-shopu, koupí si v něm jízdenku a svezou se minimálně třikrát některým z autobusových nebo vlakových spojů Arriva express, mohou vyhrát nejnovější iPhone X.

Celkem dává Arriva do hry pro cestující tři nejnovější telefony iPhone X. Soutěžit se bude od 29. ledna až do 25. března s těmito linkami

  • autobusová linka Arriva express Praha – Teplice
  • autobusová linka Arriva express Olomouc – Prostějov – Brno
  • autobusová linka Arriva express Přerov – Kroměříž – Brno
  • vlaková linka Arriva express Praha – Olomouc – Uherské Hradiště – Trenčín – Nitra 

Arriva Express nahled

„Chceme podpořit především u mladých lidí povědomí o tom, že cesta s Arriva expressem je velmi příjemná a pohodlná. Jezdíme s moderními dálkovými autobusy a chceme, aby se k nám pravidelní cestující stále vraceli a aby dali o Arriva expressech vědět i těm, kteří je třeba zatím nevyzkoušeli,“ říká Jiří Nálevka, obchodní ředitel společnosti Arriva.

Jak vyhrát iPhone X

Princip soutěže je jednoduchý. Zúčastnit semohou cestující, kteří se v soutěžním období nově zaregistrují v e-shopu Arrivy(https://jizdenky.arriva.cz) akoupí si v něm během tohoto období minimálně třikrát jízdenku,se kterou budou cestovat některým z uvedených Arriva expressů (podmínkou je načtení jízdenky při nástupu do autobusu řidičem nebo stevardem ve vlaku).K přihlášení do soutěže slouží speciální web www.jeduproX.cz, kde stačí vyplnit základní údaje. Poslední podmínkou účasti je nahrání fotografie, na níž je jakýmkoli způsobem vyobrazeno písmeno X, na instagramový profil soutěžícího s označením hashtagu #jeduproX a profilu @ArrivaCZ.

„Připravili jsme jeden telefon pro toho, kdo najede nejvíce kilometrů naším vlakem na trase Praha – Trenčín – Nitra, jeden pro cestujícího s nejvíce kilometry najetými v našich autobusech na linkách Teplice – Praha, Olomouc – Prostějov – Brno a Přerov – Kroměříž – Brno. Poslední pak připadne tomu, jehož fotku na Instagramu vyhodnotíme jako nejlepší,“ přibližuje Jiří Nálevka.

Jízdenky přes internet jsou levnější
Jízdenky koupené přes internet nenabízejí pouze možnost vyhrát chytrý telefon, ale ty na autobus jsou i levnějšínež při nákupu u řidiče. Cestující mají zajištěné místo, a navíc mohou až 30 minut před odjezdem vrátit jízdenku bez udání důvodu.

Zdroj: Tisková zpráva společnosti ARRIVA Transport Česká republika

Aktualizováno 29. 1. 2018 11:02

ARRIVA TRANSPORT ČESKÁ REPUBLIKA a.s.

Nové fotografie

březen 2024
Po 4111825
Út 5121926
St 6132027
Čt 7142128
18152229
So29162330
Ne310172431
Jste zde: