Tyto stránky provozuje občanské sdružení MHD ŽIVĚ.cz a jsou věnovány našemu kamarádovi Danielu Kunzovi (1992 - 2014), spoluzakladateli sdružení.

Konference „Smart city v praxi II“

Srdečně Vás zveme na konferenci
„Smart city v praxi II“
s podtitulem
„Co nabízí inteligentní město občanům a průmyslu“
doprovodný program veletrhu AMPER 2017
21. března 2017 od 9:00 hodin Výstaviště Brno, pavilon P, sál P4, 2. patro

smart cityNa konferenci budou prezentovány zajímavé zkušenosti z oblasti inteligentních měst a možnosti financování investičních projektů, jimiž se politický koncept inteligentního města naplňuje prakticky, a také zde budou ukázány příklady konkrétních technologií. Tato konference je zaměřena především na ty zástupce měst a obcí a veřejných organizací, kteří se budou rozhodovat o volbě konkrétních řešení od konkrétního dodavatele pro definování a naplňování investičních projektů, jimiž je koncept smart city v daném městě realizován. Na konferenci jsou také zváni zástupci průmyslu, učitelé a studenti a redaktoři odborných i všeobecných médií.

proelektrotechniky maleOdborným garantem a zároveň moderátorem již druhého ročníku konference je odborník na oblast smart city, Ing. Jakub Slavík, MBA, který ve své prezentaci vysvětlí pojem smart city a ukáže na praktických příkladech rozdíl mezi živelným a systémovým přístupem k pořizování moderních technologií.

Součástí konference bude také křest knihy „Smart city v praxi“, jejímž autorem je Jakub Slavík a kterou vydává vydavatelství ProfiPress.

Konference se koná pod záštitou Sdružení dopravních podniků ČR, záštitu přislíbilo také Ministerstvo pro místní rozvoj ČR. Generálním partnerem konference je ČD-Telematika, hlavními partnery jsou VARS Brno, ČSOB a TECO, partnery Iot.water, ČEZ ESCO, Nissan, Neogenia aEnerfis. Na konferenci vystoupí také Ing. Jan Sobotka, starosta města Vrchlabí, který představí Smart region Vrchlabí, a Mgr. František Kubeš, zástupce Ministerstva pro místní rozvoj ČR.

Další podrobnosti a aktuální program konference naleznete na www.smartcityvpraxi.cz.

Aktualizováno 26. 1. 2017 22:02

Jste zde: