Tyto stránky provozuje občanské sdružení MHD ŽIVĚ.cz a jsou věnovány našemu kamarádovi Danielu Kunzovi (1992 - 2014), spoluzakladateli sdružení.

Mikuláš za volantem? Arriva překvapí školáky

arriva dbcompanyO možnost potkat Mikuláše nebude pravděpodobně 5. prosince nouze. Viděli jste ale někdy Mikuláše řídit autobus? Tuto příležitost budou mít v pondělí ránoděti, které dojíždějí do berounských škol z přilehlých obcí. Za volant autobusů Arrivy na třech linkách totiž usedne samotný Mikuláš, který bude mít pro školáky připravené i drobné sladkosti.

Ranní překvapení bude čekat na školáky, kteří ráno pojedou do Berouna linkovými autobusy Arrivy z Nového Jáchymova, Litně a Hýskova.Autobus bude řídit Mikuláš a doprovodí ho obávaní i oblíbení pomocníci - čerti
a andělé.

Mikulášská jízda ve společnost Arriva Východní Čechy v Chrudimi (5)
Ilustrační fotografie: Mikulášská jízda v roce 2013 ve společnosti ARRIVA VÝCHODNÍ ČECHY a.s. v provozovně Chrudim.

„Už loni i předloni jsme připravili podobné překvapení pro děti, vždy to mělo velký úspěch, proto jsme se jimi letos rozhodli cestu do školy zpestřit tímto netradičním způsobem,“ říká Zdeněk Abraham,ředitel PROBO BUS ze skupiny Arriva. „Právě na linkách z Nového Jáchymova, Hýskova a Litně vozíme dětí nejvíc,“ vysvětlil Zdeněk Abraham volbu mikulášských linek.

Kde můžete Mikuláše za volantem potkat?

  • Beroun 6:43 – Nový Jáchymov 7:10
  • Nový Jáchymov 7:10 – Beroun 7:47
  • Hýskov, Prefa 7:15 – Beroun, U Černého koně 7:27 – Králův Dvůr, Počaply 7:43
  • Beroun 8:15 – Liteň 8:33
  • Liteň 8:35 – Králův Dvůr 9:02

Od 10 hodin sepak na Husově náměstíza účasti starosty Berouna Ivana Kůse uskuteční mikulášské maškarní dopoledne, kde budou porotou průběžně vybírány a odměňovány nejzdařilejší masky Mikuláše, čerta a anděla. Zároveň v Berouně na náměstí otevřou umělou ledovou plochu, jejíž provoz Arriva podporuje.

Zdroj: Tisková zpráva společnosti ARRIVA TRANSPORT Česká republika

Aktualizováno 4. 12. 2016 14:30

Jste zde: