Tyto stránky provozuje občanské sdružení MHD ŽIVĚ.cz a jsou věnovány našemu kamarádovi Danielu Kunzovi (1992 - 2014), spoluzakladateli sdružení.

Dopravní skupina 3ČSAD se změnila na Transdev Slezsko a.s.

transdev slezskoV pátek 1. září proběhla valná hromada akcionářů společnosti ČSAD Havířov a.s., na které bylo přijato rozhodnutí jediného akcionáře v působnosti valné hromady společností ČSAD Frýdek – Místek a.s. a ČSAD Karviná a.s., na jejichž základě byla s účinností od 1. září 2023 schválena fúze sloučením společností ČSAD Karviná a.s. a ČSAD Frýdek-Místek a.s. se společností ČSAD Havířov a.s. Zároveň valná hromada ČSAD Havířov a.s. rozhodla o změně názvu nástupnické společnosti z ČSAD Havířov a.s. na Transdev Slezsko a.s. O všech těchto změnách již byl provedený zápis v obchodním rejstříku.

2023 06 03@@@KAR group Ostrava, ÚAN
Nově dodané autobusy Iveco Streetway 12 M CNG pro tehdejšího dopravce ČSAD Havířov a.s., dnes již Transdev Slezsko a.s.

Veškeré jmění zanikajících společností přešlo v důsledku fúze na nástupnickou společnost a zanikající společnosti ČSAD Frýdek – Místek a.s. a ČSAD Karviná a.s. byly k datu 1. 9. 2023 vymazány z obchodního rejstříku.

Společnost Transdev Slezsko a.s. bude pokračovat jak ve své původní podnikatelské činnosti, tak i v dosavadní činnosti zaniklých společností ČSAD Frýdek – Místek a.s. a ČSAD Karviná a.s. v nezměněném rozsahu. Společnost Transdev Slezsko a.s. bude současně bez jakýchkoliv změn a přerušení realizovat existující dodávky služeb a smluvních plnění. Postupně proto dojde k výměně loga provozovatele na autobusech, jízdenkách, v jízdních řádech atp. za nové označení Transdev.

Ve vztahu s obchodními partnery nedochází k žádným zásadním změnám. Veškeré smluvní dokumenty a ujednání zůstávají nadále platné a účinné bez omezení, aniž by bylo nutné je ve výše uvedené souvislosti měnit či uzavírat smlouvy nové nebo činit jakékoliv jiné právní kroky.

Společnost Transdev se v České republice začíná postupně etablovat napříč celou republikou jako jedna výrazná značka, jak ukazuje přiložená mapka s okresy působností jednotlivých společností ve skupině Transdev. Fúze tří samostatných společností tuto skutečnost ještě více umocňuje a napomáhá nám v rámci trhu získávat stabilnější pozici. Abychom značku Transdev v České republice ještě více podpořili, byl také spuštěný nový vzhled národní webové stránky www.transdev.cz.

Zároveň byl spuštěný web nové společnosti www.slezsko.transdev.cz

Zdroj: Tisková zpráva společnosti Transdev Slezsko

Aktualizováno 25. 9. 2023 17:21

Nové fotografie

duben 2024
Po18152229
Út29162330
St3101724 
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 
Jste zde: