Tyto stránky provozuje občanské sdružení MHD ŽIVĚ.cz a jsou věnovány našemu kamarádovi Danielu Kunzovi (1992 - 2014), spoluzakladateli sdružení.

Pozvánka na odbornou konferenci „Smart city v praxi IV“

Pozvánka na odbornou konferenci

„Smart city v praxi IV“

s podtitulem

„Co nabízí inteligentní město občanům a průmyslu“

doprovodný program veletrhu AMPER 2019

19. března 2019 od 9:00 hodin Výstaviště Brno, pavilon P, sál P4, 2. patro

smart cityJiž čtvrtý ročník konference „Smart city v praxi“ organizuje konzultační firma Ing. Jakub Slavík, MBA – Consulting Services. Odborným garantem a zároveň moderátorem konference je Ing. Jakub Slavík, MBA, spoluautor aktualizované verze oficiální metodiky smart city pod MMR ČR a autor úspěšné knihy Smart city v praxi. Konference je určena pro zástupce měst, městských služeb a veřejných organizací, účastní se jí každoročně také zástupci průmyslu a škol. Záštitu této konferenci již předběžně přislíbilo Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, které na této konferenci představí aktualizovanou verzi oficiální metodiky smart city.

proelektrotechniky maleKonference „Smart city v praxi“ se těší každoročně velkému zájmu, a to jak u představitelů měst, městských služeb a dalších organizací veřejného sektoru, tak mezi zástupci průmyslu a škol. Konference využívá odborné zkušenosti organizátorské firmy v oblasti smartcities a také poznatky z průběžného sledování a analýzy informací o smart city a souvisejících moderních technologiích ve světě, jakožto nosných témat portálů Proelektrotechniky.cz a Smartcityvpraxi.cz. Hlavní přidanou hodnotou této konference, pečlivě hlídanou odborným garantem a zároveň moderátorem konference, je vysoká informační úroveň prezentovaných příspěvků pro praxi.

Program konference bude rozdělen opět do dvou bloků. V prvním bloku „Smart city jako partnerství měst a průmyslu“ budou prezentovány zajímavé zkušenosti z oblasti inteligentních měst a možnosti financování investičních projektů, jimiž se politický koncept inteligentního města naplňuje prakticky. Ve druhém bloku „Nové technologie pro smart city“ budou ukázány příklady konkrétních technologií z výše uvedených oblastí infrastruktury smart city.

Konferenci přislíbilo záštitu Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, hlavními partnery konference jsou VARS a SMEV AG, partnery TECO, Eurogreen, ČSOB, IoTwater, Operátor ICT, E.ON., AKAM, JDC a FLOWBOX.

smartcity (1)

smartcity

Více informací, program a registrace zde: http://www.smartcityvpraxi.cz/konference20.php

Zdroj: Tisková zpráva www.smartcityvpraxi.cz 

Aktualizováno 23. 2. 2019 17:44

Jste zde: