Tyto stránky provozuje občanské sdružení MHD ŽIVĚ.cz a jsou věnovány našemu kamarádovi Danielu Kunzovi (1992 - 2014), spoluzakladateli sdružení.

Předávání MHD v Jablonci nad Nisou: Účelná spolupráce, ne klacky pod nohy

busline(Jablonec nad Nisou, 1. února 2021) – Po více než deseti letech opustila ke konci ledna městskou hromadnou dopravu v Jablonci nad Nisou skupina BusLine. Z Jablonce však BusLine nemizí úplně, svému nástupci, společnosti UMBRELLA Coach & Buses s. r. o., bude poskytovat vybrané služby, například tankování pohonných hmot a AdBlue, výlep jízdních řádů, specializovaný servis a mytí autobusů, které by firma bez zázemí v regionu jinak zajišťovala výrazně složitěji nebo dráž. V počátečním období bude mít BusLine v pohotovosti i čtyři vozidla k operativnímu vykrytí případných výpadků.

2021 02 01@10@8AM 2191@Horní náměstí
Mercedes-Benz Citaro C2 ev. č. dopravce UMBRELLA Coach & Buses s.r.o. vypravený na linku MHD v Jablonci nad Nisou.

umbrellaCestujících se přechod města k novému dopravci nikterak nedotkl. „S předáním nástupci počítáme již několik měsíců a chceme, aby vše proběhlo hladce. Nabídli jsme společnosti UMBRELLA Coach & Buses s.r.o. řadu služeb, které by jinak dopravce nepocházející z tohoto regionu zajišťoval obtížně nebo podstatně dráž. Namátkou jde o servis naší údržby a myčky autobusů (každý vůz se musí v průběhu zimy mýt dvakrát týdně) výlep jízdních řádů, až po držení pohotovostních vozidel pro případ neočekávaného výpadku,“ vysvětluje Jakub Vyskočil, vlastník skupiny BusLine.

Číst dál: Předávání MHD v Jablonci nad Nisou: Účelná spolupráce, ne klacky pod nohy

V této kategorii nejsou žádné články. Jsou li na stránce zobrazeny podkategorie, mohou obsahovat články.

Jste zde: